Fundația Filantropică Metropolis l-a primit pe Moș Nicolae rapidist

Astăzi, la sediul Fundației Filantropice Metropolis, în Drumul Săbăreni nr.47-53, sector 6 București, a avut loc un eveniment special, în care copiii care locuiesc în acest amplasament s-au bucurat de cadourile oferite de Moș Nicolae rapidist.

CS Rapid București a dat curs unei inițiative a suporterilor, materializată printr-o colectă de hăinuțe și jucării. În plus, CS Rapid București a achiziționat dulciuri și băuturi răcoritoare, astfel încât pachetele au fost foarte consistente, lucru apreciat unanim de cei 55 de copii de la Metropolis.

Ana, fiica antrenorului nostru de la secția de box, Mihai Stavri, a interpretat cântece de colind care au dat întâlnirii o savoare specială, de sărbătoare și de voie bună.

Copiii aflați la Fundația Filantropică Metropolis au luat act de valoarea socială și sportivă a CS Rapid București și au promis că ne vor întoarce vizita sâmbătă, 10 decembrie, la meciul de volei feminin programat la Sala Polivalentă ”Rapid”.

Delegația rapidistă, condusă de directorul clubului, Valy Ionescu-Caciuriac, a mai inclus două handbaliste și pe campionul de haltere, Florin Croitoru. La final, rapidiștii au făcut un tur de orizont al Fundației Filantropice Metropolis.

Ne bucurăm că am putut picura în sufletele acelor copii mireasma sărbătorilor de iarnă. metro