Handbalistele au deschis anul cu o victorie

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a făcut un prim cadou, pe anul 2017, iubitorilor spiritului rapidist, prin victoria categorică repurtată în etapa a X-a a Diviziei A. Formația noastră s-a impus la capătul unui joc fără istoric, 30-14 (13-6) în fața celor de la HC Activ CSO Plopeni.

Problema învingătoarei nu s-a pus nici un moment, feroviarele luând jocul foarte în serios, încă de la început. Chiar dacă au mai fost unele ezitări, cumva explicabile după perioada de inactivitate, schemele ofensive au dat randament, iar apărarea s-a întrecut pe sine, atât portărițele cât și blocajul pe semicerc.

Iată formația aliniată astăzi de antrenorii Vasile Mărgulescu și Adriana Milea: Ioana Simion, Andreea Arghir, Geta Gureșoaia – Alina Gheorghe 3 goluri, Ana Chirigiu 3 goluri, Mihaela Doica 2 goluri, Georgiana Bazon 3 goluri, Alexandra Trifan un gol, Andreea Ivan 3 goluri, Andreea Trăilă 6 goluri, Roxana Bodîrlău un gol, Laura Leahu 2 goluri, Oana Ionescu, Alina Dobrin, Andreea Cruceanu 5 goluri și Mihaela Popa un gol.

În curând, la lotul nostru se va alătura și Oana Bucă, venită sub formă de împrumut. Această victorie, a zecea în campania de revenire în primul eșalon, s-a obținut în condiții dificile. Dacă din punct de vedere tehnic tânăra echipă locală nu s-a putut ridica la nivelul nostru, în schimb sala a fost foarte friguroasă, deoarece instalația de încălzire a fost pornită cu numai o oră înainte de startul partidei. Altfel, arhitectonic, sala din Plopeni este deosebită, având două peluze trapezoidale.

Mulțumim fetelor pentru efortul lor și pentru acest succes care ne consolidează fotoliul de lider.