Handbalistele au pierdut cu Corona Brașov

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a fost învinsă cu 39-27 de Corona Brașov, în ultimul meci al anului 2017.

Elevele antrenorului Vasile Mărgulescu au început bine partida, conducând cu 7-4, dar de acolo ceva s-a fracturat. Am primit patru goluri consecutive, iar aruncările de la linia de 9 metri au avut un procentaj slab. Brașovencele s-au detașat și au intrat la cabine cu un avantaj de 18-11, suficient pentru a aborda relaxat repriza secundă.

Ratările noastre din poziție singur cu portarul, lipsa utilizării jocului pe pivot și a contraatacului, apărarea lentă și atacurile telefonate au fost tot atâtea explicații pentru acest insucces.

Golurile noastre au fost marcate de Alexandra Trifan 6 (5 din aruncări de la 7 metri), Elena Dache și ana Bucă, ambele câte 5, Camelia Carabulea 3, Ana Chirigiu și Georgiana Brătulescu 2, Cristina Niculaie, Andreea Trăilă, Andreea Popa și Laura Dorp câte un gol fiecare.

Multe dintre handbalistele noastre au fost apatice în acest meci. Andreea Cruceanu a suferit o luxație la cot, fiind transportată la spital, dar se pare că accidentarea ei nu este gravă.

Fetele noastre vor reveni pe teren în luna ianuarie, după Trofeul Carpați și Campionatul Mondial feminin.

Rapidistele iernează pe locul 12 în clasament, cu un total de 9 puncte.

Publicul, în pofida eșecului usturător, a fost realmente fantastic…