Handbalistele îi dedică victoria Mihaelei Doica

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou a obținut a paisprezecea victorie consecutivă în Divizia A 36-25 (20-14) cu CSU Neptun Constanța. Întreaga formație a ținut să dedice această victorie colegei Mihaela Doica, cea care, chiar în ziua meciului, a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani.

Despre partidă se pot spune și bune și rele. Fetele noastre au respectat doar parțial planul tactic stabilit la vestiar, au intrat în jocul adversarelor, unul un pic haotic, iar în apărare s-au comis mai multe greșeli decât de obicei.

La bile bune amintim viteza combinativă, handbalul colectiv, finalizarea de pe poziții variate și cu aproape toate jucătoarele, dar și evoluția foarte bună a portărițelor. Alina Dobrin s-a remarcat cu două goluri din extremă, cu folosirea efectului ”Maricel Voinea”, prin rotirea mingii în mână, în săritură, astfel că, dintr-un unghi foarte ascuțit, mingea a fost introdusă în plasa porții.

Ar mai fi și deciziile arbitrilor, multe greu de explicat, care au contribuit la pierderea busolei, de către rapidiste, în anumite momente. Lotul utilizat a fost următorul: Ioana Smion, Cristina Ceaușescu, Geta Gureșoaia – portari; Roxana Bodîrlău, Ana Chirigiu 4g, Cristina Niculae 1g, Andreea Cruceanu 1g, Andreea Trăilă 5g, Alina Dobrin 5g, Mihaela Doica 3g, Alina Gheorghe 4g, Adriana Budileanu, Mihaela Popa, Laura Leahu 3g, Marina Stancu 9g, Alexandra Trifan 1g.

La final, emoționată de faptul că suporterii i-au dăruit flori și i-au cântat ”La Mulți Ani”, Mihaela Doica le-a mulțumit fanilor. De altfel, prezentarea echipei a început cu ”purtătorul tricoului cu numărul 0… publicul spectator”.

După un matineu handbalistic agreabil, avem speranța că fetele pregătite de Vasile Mărgulescu vor continua traseul de regularitate și vor reuși promovarea pe prima scenă handbalistică românească.