Încă două medalii pentru atlete

Cea de-a doua zi a Campionatelor Naționale de atletism pentru juniori III, de la București, a adus delegației rapidiste alte două medalii.

Elena Bisericescu a devenit campioană națională la proba de 200 metri, cu timpul de 25,62 secunde. Performanța sprinterei noastre este extraordinară, în contextul în care ieri după-amiază a participat la trei probe: serii la 100 metri, finala la 100 metri și ștafetă 4X100 metri, fiind dublă medaliată cu bronz.

Reiese că în mai puțin de 24 de ore, Elena a alergat patru curse foarte dificile, ultima, la care a și cucerit medalia de aur, fiind contracronometru.

La săritura în lungime, Denisa Lupescu, cu 5,25 metri, a ocupat locul al treilea. Bilanțul Rapidului la Campionatele Naționale de juniori III este de cinci medalii, dintre care una de aur și patru de bronz.

Rezultatele deosebite ale sportivelor pregătite de Octavia Gena Brosser se datorează, în mare măsură, recentului cantonament de la Poiana Brașov, dar și implicării familiilor în performanțele atleților.

Secția de atletism a CS Rapid București, inclusiv prin acest palmares, dovedește că rămâne una de forță și valoare în cadrul clubului nostru.