Înfrângere la penalty-uri pentru poloiști

Echipa masculină de polo CS Rapid București a fost învinsă dramatic, la penalty-uri, în primul meci al partidei pentru locurile 5-6, din cadrul Superligii Naționale. Formația noastră a jucat la Bazinul Floreasca din București, împotriva celor de la AMEFA Arad. În timpul regulamentar scorul a fost egal, 8-8, după ce la pauza mare, tinerii noștri jucători au fost în avantaj, 6-3.

Lipsa de experiență competițională a permis arădenilor să egaleze și astfel s-a utilizat metoda aruncărilor de la 5 metri, pentru departajare. Ca un făcut, două dintre aceste aruncări au fost irosite tocmai de către antrenorul-jucător Eduard Ceobanu, care a irosit șansa de a închide partida la a cincea serie, iar apoi, la cea de-a 8-a serie a loteriei,emoțiile și presiunea și-au spus din nou cuvântul, la execuția lui Eduard Ceobanu. Scorul final al partidei a fost 15-14 pentru arădeni, care conduc cu 1-0 la general.

Trebuie însă subliniată evoluția foarte curajoasă a unei echipe cu medie de vârstă foarte scăzută, cea a Rapidului, pe care se poate construi un frumos viitor.

Meciul al doilea al seriei va avea loc la Arad, în data de 22 mai, iar dacă va fi nevoie, tot la Arad se va disputa și meciul al treilea,decisiv pentru ocuparea locului 5 în clasamentul final al Superligii.