Întăriri pentru echipa masculină de baschet

Echipa masculină de baschet Rapid București și-a primenit lotul cu o serie de jucători valoroși care să facă față exigențelor din Liga Națională. Astăzi a ajuns în România baschetbalistul american Michael Javorite Hope (foto) care este absolvent al Adam State University, echipă pentru care a evoluat în campionatul universitar nord-american. În funcție de cât de repede se va adapta la noul fus orar, el poate debuta chiar vineri, cu Focșaniul, în tricou alb-vișiniu, pe poziția sa favorită, shooting guard.

La echipa noastră s-a transferat și croatul  Goran Kragulj, care a evoluat la KK Sanac Karlovac. La echipa rapidistă va evolua, în acest sezon, Vlad Manolescu, care vine de la Dinamo.

De asemenea, o serie de jucători tineri sub 23 de ani au ajuns în tabăra giuleșteană. Aceștia sunt Ștefan Bîrloveanu, component al lotului național de tineret 3X3, Alexandru Rădulescu și Răzvan Băltaru, toți de la Dinamo. Constantin Petrovici, venit de la Știința București, dar și Sebastian Dinescu, de la Laguna, s-au alăturat echipei de lângă Podul Grant.

Vineri, 5 octombrie, cu începere de la ora 17.00, Rapid joacă acasă, în etapa inaugurală a noului campionat, cu cei de la CSM Focșani.

Vă așteptăm să susțineți echipa feroviară!