Întăriri pentru echipa masculină de volei

Echipele de volei, masculin și feminin, ale CS Rapid București, se pregătesc intens de startul campionatelor Diviziei A2. La băieți, antrenorul Aurel Ioniță a anunțat o serie de transferuri spectaculoase, care vor mări exponențial forța de joc a echipei noastre.

Astfel, au venit de la Steaua voleibaliști precum Crăciun, Tofan sau Marinca, în timp ce de la Dinamo l-am transferat pe Ionuț Sandu. Lista noilor achiziții se completează cu doi juniori de lot național, Holotă și Bratu, ambii aduși de la Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I” București.

Echipa noastră masculină va debuta în sezon pe 14 octombrie, cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Piatra Neamț. Până atunci însă, pe 7 octombrie, voleibalistele rapidiste, conduse de Mihai Duță și Nicolae Armeanu, joacă într-o deplasare ”scurtă”, la Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I”.

De asemenea, echipele rapidiste de baschet așteaptă informarea oficială din partea Federației Române de Baschet, cu privire la începerea competițiilor oficiale ale sezonului 2017-2018.

Hai Rapid!