Ionuț Caraș campion național la lupte greco-romane

Echipa de lupte greco-romane a CS Rapid București a participat, în acest week-end, la Campionatele Naționale de tineret U23, care au avut loc la Timișoara.

Cel mai bun rezultat feroviar a fost realizat de Ionuț Caraș, care a devenit campion național la categoria de greutate 75 de kilograme. Performanța lui Caraș, antrenat de maestrul Ionel Tase, trebuie subliniată odată în plus, în condițiile în care, în săptămâna premergătoare, el a pierdut aproximativ 5 kilograme din greutatea corporală. Reamintim că Ionuț Caraș a devenit campion național de seniori, pentru Rapid, în urmă cu o săptămână, la categoria de greutate 80 de kilograme.

Evoluții bune, la un pas de medalie, au avut Eduard Florea (cat. 71 de kilograme) și Mirel Chirea (cat. 85 de kilograme), ambii clasați pe locul al cincilea în recalificări. Marin Ștefan (cat. 98 de kilograme), s-a situat pe locul 6.

De remarcat că succesele echipei de lupte greco-romane a Rapidului se datorează și excelentei colaborări cu secția de specialitate de la CSS 5 București.

Felicitări!