Judo

Sectia judo

Infiintata in 1968, sectia de judo a obtinut peste 30 de titluri de campioni nationali la seniori si juniori. Antrenorii sectiei au fost Gheorghe Donciu si Constantin Ciolan (1968-1972), C. Ciolan si Otto Graf (1972-1974).

In aceasta perioada se afirma numerosi judoka, obtinand titluri si medalii la CN si CB, fiind competenti ai loturilor nationale (Gheorghe Bascu, Dumitru Alexandru, Cornel Roman, Vasile Bideac, Florin Sandu, Vasile Gheorghe s.a.).

In 1974 sectia isi Inceteaza activitatea, fiind reinfiintata In 1986, lucrand in colaborare cu CSS nr. 5, sub indrumarea prof. Mihai Braileanu. Echipa promoveaza in Divizia A, unde se claseaza de trei ori pe locul III. Echipele de tineret si de juniori castiga cate trei titluri de campioane. Se obtin mai multe titluri si medalii la CN de seniori si juniori, iar in cadrul loturilor nationale contribuie la reprezentarea judo-ului romanesc pe plan international.

Se remarca: Stefan Cristescu, Ioan Simion, Florin Bajenaru, Irinel PIrvu, George Roman, Alexandru Marinescu, Virgil Pena, Marian Ilie, Tudor Dumitru, Radu Ivan (participant la ultimile trei editii ale JO) s.a.

In ultimii cinci ani, antrenorii au pregatit o echipa puternica de juniori si tineret care au adus peste 35 de medalii in CN, iar 6 sportivi au intrat in competenta lotului national de juniori. Au mai activat ca antrenori in cadrul sectiei : Calin Costescu, Toma Mihalache, Dorin Gavra si Ion Luca

Galeria foto