Meci capital pentru handbaliste

În această după-amiază, de la ora 17.00, echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București susține un meci capital în sferturile de finală ale Cupei României, în compania prim-divizionarei CSM Bistrița.

Partida va începe la ora 17.00, urmând a fi transmisă la televiziune, pe Dolce Sport și Digi Sport. Sunt deci suficiente motive să arătăm întregii țări ce înseamnă Rapid, rapidism și spirit rapidist. În plus, pentru handbalistele noastre este o șansă în plus să demonstreze că merită locul pe prima scenă valorică, iar suporterii au ocazia, încă odată, să demonstreze de ce sunt, mereu, ”numărul 0 al echipei”.

Simbolul echipei noastre, Alina Dobrin, face un anunț emoționant către suporteri: ”Dacă ne iubiți, haideți astăzi să ne ajutați. Formația din Bistrița s-a întărit considerabil, dar noi avem încredere, pentru că voi, întotdeauna, ne purtați pe aripi spre victorie. Vom juca pentru voi, pentru Rapid și pentru păstrarea invincibilității pe teren propriu, în acest sezon”.

Meciul are loc la Sala Polivalentă ”Rapid”.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

PS După acest meci foarte important din Cupa României, vom reveni cu alte amănunte referitoare la ultima partidă din campionat, contra CNOT Iași. Deocamdată însă, ne concentrăm asupra confruntării cu bistrițencele…