Medalii în ”ghetuțele” lui Nicolae Motrogan

Secția de box a CS Rapid București este reprezentată, în această perioadă, la turneul internațional Centura Moldovei, care are loc la Iași.

În limitele categoriei de greutate grea, 91 de kilograme, tineret U18, boxerul rapidist Dragoș Moale a reușit să cucerească medalia de aur, după o luptă în care și-a dominat adversarul categoric. În aceste zile el va mai boxa cu adversari mai mari ca vârstă, deoarece are nevoie de meciuri în picioare. Dragoș Moale este susceptibil de a fi selecționat în lotul olimpic de tineret al României și poate obține cota de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires din 2018.

La categoria de vârstă U22, semigrea 81 de kilograme, Lucian Sălăgean a obținut calificarea în finală, fiind favoritul tabloului pentru câștigarea centurii.

Bilanțul pugiliștilor rapidiști, până acum, la Centura Moldovei, este de două medalii, din care una de aur și una cel puțin de argint.

Antrenorul lotului este Nicolae Motrogan, cel care astăzi își serbează ziua onomastică, iar elevii săi i-au dăruit deja, două medalii.

Multă sănătate și succes!