Medalii la Campionatele Internaționale de atletism ale României

Atleții legitimați la CS Rapid București au participat la Campionatele Internaționale de atletism ale României, care au avut loc la Cluj, pe Stadionul Cluj Arena.

La săritura în înălțime, Claudiu Lăzărică a devenit campion, cu 2.19 metri, fiind urmat în clasament, pe locul secund, de Mihai Adăscăliței, cu 2.16 metri. De asemenea, Adrian Vasile și-a câștigat proba, săritura în lungime, cu 7.60 metri, Alexandru Baciu fiind medaliatul cu argint, după 7.56 metri. Cosmin Dumitrache este al treilea campion rapidist, cu 14.13 secunde, la 110 metri garduri.
Ionela Luca, la săritura în lungime, a cucerit medalia de bronz, cu o performanță de 5.90 metri, după ce ratase primele trei tentative ale finalei. Georgiana Muscalu, la săritura în înălțime, a fost protagonistă a întrecerii, adjudecându-și medalia de argint, cu 1.74 metri peste ștachetă.
La triplusalt, Carmen Toma a fost pe podium, medalie de bronz, cu o performanță de 13.21 metri, iar Bilanțul CS Rapid București la Campionatele Internaționale de atletism ale României numără 8 medalii, dintre care trei de aur, trei de argint și două de bronz.
Elena Viscun a ocupat locul 4 la proba de 100 metri garduri, însă cu timpul de 14.05 secunde și-a îndeplinit baremul de participare la Campionatele Europene de tineret.

Felicitările noastre!