Medalii obținute de atleți la Campionatele Municipale

Pe Stadionul ”Iolanda Balaș-Soter” din București, au avut loc Campionatele Municipale de atletism pentru copii 1, 2 și 3. Dintre sportivii legitimați la CS rapid București, câștigători de probe, implicit de titluri municipale, au fost: Adrian Dohotariu (60 metri și săritura în lungime), Efta Matei (50 metri și 150 metri), Ilinca Paraschivescu (1500 metri), Iulian Guțu (80 metri garduri), Elena Floareș (60 metri garduri) și Matei Mihăilescu (150 metri).

Pe locurile secunde s-au clasat: Denisa Lupescu (200 metri), Ioana Budoi Neaga (80 metri garduri), Matei Mihăilescu (60 metri garduri) și Elena Floareș (săritura în lungime).

Au fost obținute și două locuri III: Matei Lazăr (săritura în înălțime) și Ioana Budoi Neaga (80 metri garduri).

În același timp, s-au desfășurat și Campionatele Municipale pentru juniori de categoria a II-a. Elena Didulescu a reușit să câștige titlul, la săritura în înălțime, după ce a trecut peste ștacheta aflată la valoarea de 1,55 metri.

În total, la evenimentul organizat de către Asociația Municipală de Atletism București, sportivii CS Rapid București au cucerit 15 medalii, dintre care 9 de aur, 4 de argint și 2 de bronz.