Medalii obținute de luptătorii rapidiști la malul Dunării

Secția de lupte a CS Rapid București a avut o activitate prolifică în acest week-end.
 
Lotul de greco-romane, sub comanda antrenorului Ionel Tase, a participat la Memorialul ”Ion Popescu” de la Giurgiu, feroviarii întorcându-se acasă cu două medalii. La categoria de greutate de 70 de kilograme, Marian Despa a reușit să câștige, în pofida faptului că, în mod normal, el concurează la o categorie inferioară, cea de 66 de kilograme. La Giurgiu însă, luptătorul rapidist a dorit să își verifice potențialul în compania unor parteneri mai grei din punct de vedere corporal. Robert Florea a participat la categoria de greutate 63 de kilograme, pierzând finala tabloului respectiv.
 
Lotul de lupte libere a participat în aceeași perioadă la un turneu de copii și juniori care a avut loc tot la mal de Dunăre, dar în amonte, la Drobeta Turnu Severin. Antonio Iordache a câștigat într-o manieră entuziasmantă la categoria de greutate 59 de kilograme. Conform celor declarate de antrenorul Cornel Zaharia, sportivul său, deși are doar 14 ani, a depășit adversari cu vârsta de 17 ani la această competiție.
 
O altă medalie rapidistă a fost obținută la copii de fratele lui Antonio, Sorin Iordache, care și-a adjudecat argintul la categoria de greutate 38 de kilograme.
 
În recalificări pentru bronz au mai intrat Florin Vasile și Florin Brânduș, ambii la 47 de kilograme, dar și Cristian Pană, la 38 de kilograme, toți trei clasându-se finalmente pe locul 5.
 
Felicitări tuturor luptătorilor pentru aceste rezultate.