Medalii pentru atleții rapidiști

Campionatele Naționale de atletism în sală pentru copii au adus o serie de medalii micuților rapidiști. După cum deja am anunțat, prima medalie a fost adusă, pentru secția de specialitate a CS Rapid București, de către Ionela Neagu-Budoiu, care a cucerit bronzul la săritura în lungime, copii 1.

Apoi, Elena Floareș, la 50 metri garduri, a fost a doua cucerind medalia de argint. Adrian Dohotariu a câștigat proba de 50 metri plat, la copii 2, iar Matei Mihăilescu s-a impus la 200 metri plat, ambii la categoria de vârstă copii 2.

David Efta a devenit campion național la copii 3, biatlon (50 metri +200 metri). Ștafeta de 4X50 metri, tot la copii 3, compusă din Maria Antonie, Elena Bold, Andreea Stan-Paraschiv și Andreea Crăciun, a cucerit medalia de bronz. Proba similară masculină, ștafeta de 4X50 metri copii 3, în alcătuirea Luca Agopea, Tudor Mihalache, Marius Tudorache și Toma Lazăr, a cucerit medalia de bronz.

Bilanțul CS Rapid București la Campionatele Naționale indoor de atletism pentru copii a fost de 7 medalii, din care 3 de aur, una de argint și 3 de bronz.

Felicitări!

Pe de altă parte, la Campionatele Europene de haltere de la Split, din Croația, în limitele categoriei de greutate de 56 de kilograme, Florin Croitoru s-a accidentat la intrarea în concurs, atunci când a încercat să ridice haltera încărcată cu 107 kilograme. El a fost retras din concurs, pe motive medicale și nu va figura în clasament.

Echipa masculină de volei a CS rapid București a terminat turneul de promovare, de la Sala Agronomia, cu o înfrângere, 0-3 în fața celor de la Știința București. rapidiștii s-au situat pe ultimul loc în turneu, cu un punct acumulat din trei partide.