Medalii rapidiste la Cupa de Cristal

Etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală, pentru seniori și tineret, a programat astăzi, la sala din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București, prima zi de concurs.

Reuniunea a început cu superba victorie a Ionelei Luca, la săritura cu prăjina, ea trecând peste ștacheta înălțată la 3,70 metri. Dacă despre acest titlu național am mai informat, haideți, împreună, să parcurgem tabela medaliilor obținute de atleții rapidiști.

La triplusalt, Cristina Toma, cu o performanță de 13,41 metri, a cucerit medalia de bronz pentru CS Rapid București. La sprintul de 60 de metri, Andreea Ogrăzeanu s-a clasat pe poziția a doua, cu timpul de 7,57 secunde. La aceeași probă, Simona Balca a alergat 7,79 secunde și a cucerit medalia de bronz la tineret.

Bianca Anton, la 400 metri plat, a oprit cronometrele la 57,81 secunde, obținând astfel medalia de bronz la categoria de vârstă tineret. La săritura în lungime masculin, la seniori am avut două podiumuri. Dan Lăzărică a sărit 2,14 metri și a devenit vicecampion național, în timp ce Mihai Anastasiu, cu 2,10 metri, s-a clasat pe treapta a treia. La tineret, Mihai Bolocan a trecut de ștacheta înălțată la 1,95 metri, adjudecându-și medalia de bronz.

Concursurile continuă mâine. palmaresul rapidist, după prima zi, se cifrează la un total de 8 medalii. La seniori avem cinci medalii, din care una de aur, două de argint și două de bronz. La tineret s-au obținut, până în acest moment, trei medalii de bronz.