Mesaj de suflet al baschetbaliștilor

Echipa masculină de baschet a CS Rapid București a disputat, în această după-amiază, prima partidă pe teren propriu, din turneul semifinal al Ligii I. Feroviarii au cedat în fața puternicei Timba Timișoara, cu 83-69, însă începutul meciului a fost fantastic.

Echipa noastră a intrat în teren cu tricouri de încălzire pe care a avut înscris numele unui fotbalist rapidist de legendă, iar pe piept câte o literă care a compus un mesaj de suflet: ”Rapid nu moare”.

iată formația noastră, în ordinea literelor componente: Angel Santana (coșgeterul meciului cu 24 de puncte), Cătălin Bordei, Cosmin Bârsan, Andrei Zarojanu, Bogdan Gheorghe, Jordan Coakley, Alexandru Ilie, Alexandru Burcea, Vlad Costea, Matei Bănică, Mircea Neagoe și Silviu Lupusavei.

Directorul tehnic al echipei este Victor Bulancea, iar staff-ul se completează cu Marius Bulancea și Cătălin Naziru.

La rândul lor, suporterii au recompus mesajul afișat de baschetbaliști în tribună. În pofida acestui eșec, baschetul rapidist dă semne clare de revigorare, însă este nevoie de răbdare pentru o reconstrucție solidă, mai ales că latura competițională, în baschetul masculin românesc, este una foarte puternică în acest moment.

Rapidiștii au 8 puncte în clasamentul semifinalei, aflându-se pe locul secund, la două lungimi de liderul Timba Timișoara. Primele patru clasate se califică pentru turneul final de promovare în Liga Națională.