Mihai Donisan a primit acceptul de a concura

Atletul Mihai Donisan a primit acceptul de a concura în competițiile oficiale, după ce  i s-a ridicat suspendarea provizorie pentru consumul medicamentului meldonium. Săritorul în înălțime va lua startul chiar în această seară, la Grand Prix-ul de la Zoetermeer, din Olanda, după care, Federația Română de Atletism va decide dacă îl va include și în lotul pentru balcaniada de la Pitești.

Donisa este calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Decizia nr. 4/02.06.2016 a Agenției naționale antidoping precizează: “Revocarea, la cererea sportivului, a suspendării provizorii impusă acestuia prin notificarea nr. 352/12.05.2016 și însușită în data de 16.05.2016, dată la care a început să-i curgă suspendarea provizorie.În situația în care se determină ulterior, pe baza rezultatelor studiilor de excreție, că a utilizat substanța la data de 1 ianuarie 2016 sau ulterior, (i) toate rezultatele obținute în perioada în care suspendarea provizorie este revocată ar putea fi anulate și premiile ar putea fi retrase și (ii) perioada de suspendare impusă în final va începe cel mai probabil la data deciziei (luând în calcul perioada de suspendare deja efectuată)’.

CS Rapid București salută această decizie și îi urează mult succes lui Mihai Donisan, în competițiile în care ne reprezintă.

foto: agerpres.ro