Mii de metri zilnic pentru poloiști în cantonamentul brașovean

Echipa de polo juniori II CS Rapid București efectuează, în aceste zile, un stagiu de pregătire centralizată la Brașov. Zilnic, poloiștii noștri au o porție de înot consistentă, de 4-5000 de metri, programul având și componente de forță sau jocuri amicale. Cantonamentul a fost posibil grație programului școlar, în această săptămână fiind vacanță intersemestrială.

Giuleștenii au evoluat împotriva echipelor de old-boys Corona și Brenntag, dar și cu echipa de juniori Corona Brașov. Antrenorul Răsvan Mustață a declarat: ”Sunt mulțumit de râvna pe care am văzut-o la antrenamente. Băieții au înotat foarte bine, așa că pot să spun că vom recupera deficitul de pregătire fizică pe care l-am constatat la ultimele meciuri oficiale. mai avem însă foarte mult de muncă, până la a scoate poloiști din ei. Totul depinde doar de cum se vor implica sportivii și de aici încolo”.

Juniorii Rapidului vor reveni în bazin în luna martie, când la Floreasca este programat returul grupei preliminare a Campionatului Național.

Cheltuielile ocazionate de acest stagiu de pregătire au fost suportate în totalitate de CS Rapid București.

Mult succes mai departe!