Moș Nicolae în stil rapidist

Mâine, cu ocazia zilei de Sf. Nicolae, conducerea CS Rapid București, împreună cu suporterii grupării feroviare, se deplasează la sediul Fundației Filantropice Metropolis, în Strada Drumul Săbăreni, nr. 47-53, sector 6, București, pentru o acțiune caritabilă.

Moș Nicolae, în straie alb-vișinii, va aduce copiilor orfani de la menționatul așezământ, cadouri constând în jucăriile și hăinuțele colectate timp de o lună la meciurile echipelor rapidiste, disputate la Sala Polivalentă ”Rapid”.

De asemenea, CS Rapid București a achiziționat dulciuri și băuturi răcoritoare, în stilul tradiției creștine, pentru ca toți copiii care locuiesc la Fundația Filantropică Metropolis să simtă că a venit Moș Nicolae.

CS Rapid București pregătește, cu ocazia evenimentului de mâine, și un program artistic constând în colinde, plus alte surprize. Delegația rapidistă va descinde la sediul Fundației Filantropice Metropolis pe 6 decembrie 2016, la ora 11.00, invitația fiind deschisă pentru toți cei care vor să ne fie alături, în această acțiune cu caracter social și umanitar. ffm