Sigla Club Sportiv Rapid

Mozaic rapidist

În acest week-end, unele echipe și sportivi ai CS Rapid București s-au aflat în concursuri și competiții. În completarea materialelor informative deja postate, vă prezentăm o sinteză a celorlalte prezențe rapidiste pe scenă, în perioada recentă.

Echipa feminină de popice a participat la Ploiești, la etapa de Cupa României, clasându-se pe poziția a treia, cu 2950 de popice doborâte. La haltere, echipa CS Rapid București a ocupat locul secund la Cupa CSM Arad, organizată la Arad, în timp ce secția de lupte libere a avut în agendă Cupa Antrenorilor, la Onești. David Tîrțan, la categoria 38 kilograme, respectiv Adrian Bărbieru, la 66 de kilograme, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Echipa de lupte libere, sub comanda antrenorului Cornel Zaharia, s-a deplasat la Brașov, pentru un alt turneu, programat între 5 și 7 decembrie.

Echipa masculină de baschet CS Rapid București a fost învinsă în Liga I de CN Aurel Vlaicu București cu scorul de 71-48. Formația noastră, pregătită de antrenorul Marius Bulancea, ocupă locul al treilea în serie, cu 10 puncte acumulate.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți necondiționat!