Mulțumim Crișul Oradea!

Astăzi, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din București, fost Floreasca, a avut loc primul meci al poloiștilor de la CS Rapid București, în Superliga Națională, ediția 2017-2018. Formația noastră a avut programat în această după-amiază primul meci al etapei duble cu Crișul Oradea, de la ora 18.00.

Meciul a întârziat cu mai mult de 45 de minute, din cauza întârzierii ambulanței și a cadrului medical delegat să asigure asistența de specialitate la joc. Acest lucru s-a întâmplat din cauza traficului intens din București la o oră de vârf, în care lumea ieșea de la serviciu și pleca spre provincie. Astfel, toate arterele au fost supraaglomerate, fapt care a condus la perturbarea meciului.

Deși inițial oficialii jocului declaraseră forfait, totuși, la insistențele antrenorului de la Crișul Oradea, Ciprian Cîmpeanu, jocul s-a disputat atunci când echipajul medical a ajuns la bazin.

Rapidiștii au evoluat foarte bine, conform celor declarate de antrenorul nostru, Silviu Ceobanu, impunându-se cu scorul de 14-2. În ultimele două sferturi, caschetele feroviare nici nu au mai insistat cu atacurile la poarta bihoreană.

Pe cale oficială, conducerea CS Rapid București ține să mulțumească pentru înțelegere și pentru faptul că regulamentul s-a putut interpreta în favoarea sportului, iar meciul s-a disputat, antrenorului Ciprian Câmpeanu. Mulțumiri, de asemenea, pentru Crișul Oradea, arbitri și observatori, dar și Federația Română de Polo.

Mâine, la ora 13.00, în aceeași locație, are loc partida-revanșă dintre Rapid și Crișul Oradea. Invitație deschisă pentru toți suporterii rapidiști deoarece ar fi un lucru frumos să îi aplaudăm pe oaspeți, pentru gestul lor de azi.

Vă așteptăm!