O ”rapidistă” la Campionatul European de volei

Recent, în Olanda, echipa națională feminină U18 de volei a României a participat la turneul final al Campionatului European rezervat acestei categorii de vârstă. Tinerele noastre jucătoare au făcut o figură frumoasă, ocupând locul 5 într-o grupă foarte dificilă, în care au învins Serbia cu 3-2 și Grecia cu 3-1. Tricolorele, inclusiv în meciurile în care au pierdut, au luptat până la capăt. Ele au cedat contra Belarusului, cu 3-2, Poloniei cu 3-1, respectiv Sloveniei, cu 3-0.

La finalul turneului, echipa națională a României a ocupat un onorant loc 9 la Campionatul European feminin U18.

Din lot a făcut parte și Mihaela Dinu, cea care anul trecut a fost legitimată la Rapid, iar acum a fost trimisă, pentru rodaj, înapoi la clubul unde s-a format, CTF Mihai I. Ea este în vederile antrenorilor noștri, care îi monitorizează atent evoluția și progresele, în vederea revenirii la Rapid. Mihaela Dinu este specializată să joace pe postul de libero, care este unul cheie într-o echipă de volei.

Pe de altă parte, pe 21 aprilie, cu începere de la ora 18.30, senioarele noastre susțin un meci de verificare cu CSM 2007 Focșani, la Sala Polivalentă ”Rapid”.