Patru luptători în pericol de suspendare

Echipa de lupte libere a CS Rapid București se confruntă cu o problemă legată de plecarea fără acordul instituției a patru dintre componenții ei. Cei în culpă, în care CS Rapid București a investit pentru pregătire și participare la competiții, sunt Sorin Iordache, Antonio Iordache, Florin Vasile și Cristian Pană.

Cei patru nu s-au mai prezentat la antrenamente și nu au răspuns la convocarea antrenorului Ioan Zaharia, în vederea deplasării la competițiile oficiale. Din câte se pare, ei s-au îndreptat către un alt club, fără efectuarea procedurilor regulamentare de transfer stipulate de către Federația Română de Lupte, și, implicit, fără a obține acordul CS Rapid București în acest sens.

În acest context, CS Rapid București se vede nevoită să aplice regulamentul de ordine interioară. Sportivii menționați sunt pasibili, în situația respectivă, de a fi suspendați pe un termen de minimum doi ani din activitatea competițională.

Totuși, ținând cont de faptul că toți sportivii sunt talentați, ne-ar părea rău ca, din cauza unei rătăciri de moment, să fie privați de dreptul de a concura, într-o fază a carierei în care au nevoie nu de suspendări, ci de cât mai mult timp petrecut pe salteaua de lupte.

Depinde numai de ei și de părinții lor, dacă vor să recepționeze mesajul și mâna pe care le-am întins-o cu această ocazie.