Patru poloiste la Campionatul European U19

 
Echipa națională de polo pe apă junioare U19 a României, pregătită de către fostul internațional Vlad Hagiu, va participa în premieră la un turneu final al Campionatului European rezervat acestei categorii de vârstă, în perioada 10-18 septembrie.  
 
Competiția va fi găzduită de orașul olandez Den Haag, iar caschetele tricolore au fost repartizate într-o grupă preliminară forte puternică, alături de gazdele din Olanda, Serbia și Spania.
 
În lotul care va face deplasarea spre Țara Lalelelor se află și patru jucătoare legitimate la echipa feminină de polo a CS Rapid București: Iulia Șerpu, Albertha Iancu, Andra Bunea și Valentina Marican.
 
Feroviarele s-au aflat pe parcursul săptămânii trecute la Oradea, într-un cantonament al lotului național în cadrul căreia a avut loc și un turneu internațional de pregătire. În urma acestei perioade, ele și-au obținut locul în avionul de Olanda.
 
Ne bucurăm pentru ele și le vom ține pumnii, în speranța că vor face un turneu final foarte bun pentru România și, implicit, pentru CS Rapid București.