Poloistele au învins Dinamo în Cupa României

La Bazinul ”Tolea Grințescu – Floreasca”, în această seară, echipa feminină de polo Rapid București a obținut un nou succes în Cupa României. Feroviarele, conduse de către antrenorul Eduard Rusu, au învins foarte greu pe Dinamo, cu scorul de 12-9 (4-4, 2-1, 4-1, 2-3). Înotul a fost arma noastră de bază, ca și organizarea excelentă, determinarea și disciplina tactică. Rapidistele au condus permanent, victoria fiind absolut meritată.

Echipa utilizată a fost următoarea: Iulia Șerpu, Demi Carpatoarea (2 g), Albertha Iancu, Ivana Crasnic (3 g), Alina Olteanu (2 g), Floria Simion (1g), Andra Bunea, Valentina Marican, Toth Iohanna (1g), Marina Balakireva (3g), Beatrice Diaconu, Bianca Lazăr și Maria Andronova.

Cu acest succes, feroviarele și-au deschis foarte mult șansele de a cuceri mult râvnitul trofeu. Echipa noastră întâlnește mâine, la ora 10.00, Steaua, în meci decisiv.

Rapidistele au 15 puncte în clasamentul Cupei României, cu trei mai multe decât poloistele de la Steaua București. Echipa noastră are, așadar, trei variante pentru a-și adjudeca trofeul: victoria, remiza și înfrângere la maximum patru goluri.

În tur, la Oradea, Rapid a bătut Steaua cu 10-6, iar golaverajul ne este favorabil în cazul egalității la puncte.

De menționat că astăzi, în tribunele bazinului bucureștean au fost în jur de 40 de suporteri rapidiști care au dominat duelul galeriilor. Poloistele de la Dinamo au fost încurajate de colegii de la secție, însă aceștia nu au făcut față ritmului impus de galeria giuleșteană.

Așteptăm ca mâine, la meciul cu trofeul pe masă, suporterii rapidiști să fie din nou un ajutor pentru echipă.

Hai Rapid!