Poloiști feroviari la loturile naționale

Pe adresa CS Rapid București au venit, în ultima perioadă, o serie de telegrame de convocare, expediate de către Federația Română de Polo pe Apă. Astfel, în vederea Campionatului Balcanic feminin de junioare U15, care va avea loc în perioada 14-16 iulie, la Burgas, în Bulgaria, a fost selecționată rapidista Alina Olteanu.

Echipa națională masculină de juniori U17 se reunește pe 6 iulie, în vederea efectuării primei perioade de pregătire pentru turneul final al Campionatului European, care are loc în Malta, în luna septembrie. Această parte planificată se încheie cu un turneu internațional care va avea loc la București. Din lot face parte și rapidistul Ionuț Drăgoi.

Echipa similară feminin U17 se pregătește și ea pentru participarea la Campionatul European din Serbia. Astfel, convocarea a fost stabilită pentru 5 iulie, iar între 19 și 23 iulie se va participa la un stagiu comun cu naționala Serbiei, la Becej, în țara vecină. Rapidul contribuie la acest lot cu trei sportive: Andra Bunea, Iulia Șerpu și Bianca Lazăr.

Mult succes tuturor!