Poloiștii au luat exemplu de la handbaliste

Deoarece CS Rapid București este o mare familie, conducerea clubului i-a adus astăzi, la meciul de handbal, alături de colegele lor, pe echipierii formației de polo juniori 2.

Caschetele feroviare au disputat un meci de dimineață, în turneul semifinal al campionatului național, pierdut cu 12-4 în fața celor de la Delfin Chișinău. După aceea, însoțiți de antrenorul Răzvan Mustață, tinerii poloiști giuleșteni le-au încurajat pe fete, la categoricul succes contra Științei Bacău, 43-25.

După meci, cele două loturi au făcut joncțiunea în sala de protocol, unde au servit împreună o felie de pizza și au băut un pahar de suc. Alina Dobrin, celebra jucătoare de handbal care încă activează la echipa noastră, a ținut un mic discurs în care le-a explicat băieților ce înseamnă viața de sportiv de mare performanță, cu inerentele greutăți și sacrificii, dar și cu satisfacțiile deosebite. Alina Dobrin, care are și rang de antrenor secund la CS Rapid USL Metrou București, a dovedit tact pedagogic în fața sportivilor, promițându-le că handbalistele se vor revanșa în luna martie, când vor merge la bazin pentru a-i încuraja, la rândul lor, la un meci oficial.