Poloiștii au ocupat locul 5 în Superligă

Echipa masculină de polo CS Rapid București a susținut două meciuri la Arad, în compania localnicilor de la AMEFA, contând pentru locurile 5-6 în clasamentul final al Superligii Naționale.

Duminică, 22 mai rapidiștii s-au impus cu scorul de 9-5, victorie care a făcut posibilă disputarea meciului decisiv, după ce în primul duel, la București, arădenii câștigaseră cu 15-14 la aruncările de departajare de la 5 metri.

Astăzi, 23 mai, a fost nevoie din nou de un criteriu suplimentar, după ce la finele timpului regulamentar tabela de marcaj a indicat egalitate, 7-7. La aruncările de departajare, băieții antrenați de Silviu Ceobanu au fost mai stăpâni și au câștigat cu 11-9. Astfel, cu scorul general de 2-1. Rapid a ocupat locul 5 în Superliga Națională, clasare foarte bună în raport cu posibilitățile actuale ale secției.

Mai trebuie precizat și că la meciul decisiv s-au acordat 25 de eliminări, 17 împotriva gazdelor și 8 îndreptate spre rapidiști. În acest context, feroviarii au terminat fără vreo rezervă jocul, amănunt care reflectă dramatismul din bazin, dar și importanța acestui succes al nostru.