Premiu surpriză pentru iubitorii baschetului giuleștean

Echipa masculină de baschet CS Rapid București invită suporterii giuleșteni să vină la meciul de joi, 19 ianuarie 2017. La Sala Polivalentă ”Rapid”, formația noastră întâlnește pe BCM U Pitești 2, într-un meci contând pentru Liga I.

Cu această ocazie, se va pune în joc și un premiu special pentru un suporter. Echipamentul cu care Nat Burton a făcut furori lângă Podul Grant, va fi pus la bătaie, într-un concurs care se va finaliza înaintea meciului. La ora primului angajament al partidei cu piteștenii, trebuie deja să știm cine a biruit, sau cine sunt finaliștii aflați la egalitate.

Astfel, am întocmit pentru dumneavoastră un regulament ad-hoc, în care vă invităm să vă puneți la treabă imaginația și să concepeți un mesaj frumos, de susținere a baschetbaliștilor rapidiști, să îl plasați sub articol și să îi îndemnați pe prieteni să vă dea like. Scrieți cât mai frumos posibil, pentru că este nevoie ca aceste like-uri să vină natural, nu doar la cererea voastră către prieteni.

Nat Burton a fost coșgeter al echipei noastre, în prima divizie, în anul 2007. După aceea s-a dedicat studiilor, absolvind prestigioasa Universitate din Georgetown (SUA). Nat Burton ne-a spus că s-a simțit excelent în Giulești, unde a întâlnit o atmosferă unică, unde baschetul se joacă de plăcere și cu sufletul.

Îi mulțumim lui Nat Burton pentru că a colaborat cu noi pentru acest concurs și vă invităm încă odată să strângeți like-uri la comentariile voastre.

Tricoul-cadou va fi oferit celui care va fi desemnat drept câștigător, în pauza mare a meciului de joi. În cazul în care câștigătorul nu poate veni la meci, vom intra în legătură cu el pentru a intra în posesia premiului. Dacă va fi egalitate, departajarea se va face prin aruncări la coș, executate în pauza mare a meciului de joi. Dacă un suporter care trebuie să evolueze în finala de departajare, nu vine la meci, iar alții sunt la egalitate cu el, în lupta pentru premiu, cel care nu vine la meci va fi eliminat din concurs.

Câștigătorul va trebui să aibă un act de identitate asupra sa, pentru a fi validat în această calitate de învingător.

Spor la comentarii și cât mai multe like-uri vă dorim!