Prestație excelentă a poloiștilor

Echipa masculină de polo pe apă a CS Rapid București a susținut, în această după-amiază, o partidă în cadrul Superligii Naționale, la Bazinul ”Tolea Grințescu”, fost Floreasca, din București. Formația noastră a cedat la mare luptă, cu 7-6, în fața celor de la Corona Sportul Studențesc.

Portarul Nagy David a apărat magistral, iar apărarea noastră a funcționat foarte bine. La capitolul înot i-am anihilat pe studenți, numai lipsa noastră de experiență competițională și graba de a finaliza, la faze decisive, făcând să pierdem acest joc. În plus, de cel puțin șapte ori, mingea aruncată de poloiștii noștri a lovit barele porții adverse.

În orice caz, progresul înregistrat de elevii antrenorului Silviu Ceobanu este unul vizibil, fapt care ne bucură și ne face să reamintim că secția de polo, prin construcția bazinului din Giulești, va deveni una de importanță strategică la Rapid. Iată cum a arătat formația noastră azi: Nagy David și Robert Sganță – portari; Theodor Filoti, Ditan Rob, Silviu Pătrașcu, Paul Bordea, Cristian Tănase, Alexandru Albu, Eduard Lupu, Dan Rujan, Vlad Roberto, Victor Antipa, Dragoș Pandelea, Alex. Crăiniceanu și Andrei Claudiu – jucători în bazin

Golurile feroviare au fost marcate de Pătrașcu două, Filoti, Rujan, Antipa și Pandelea.

Meciul-revanșă va avea loc mâine, 4 februarie, în aceeași piscină, de la ora 13.00.