Program intens pentru Cărpioare

Echipa feminină de volei Rapid București pregătește intens noul sezon. După revenirea tricolorelor de la Campionatul European, lotul feroviar s-a reunit și a demarat antrenamentele pentru competițiile interne, sub culorile clubului. Astfel, vineri, 10 septembrie, la ora 16.30, Căprioarele vor disputa un meci amical în compania celor de la Dinamo. Din rațiuni de securitate sanitară, partida se desfășoară fără spectatori.

În perioada 17-19 septembrie, voleibalistele de lângă Podul Grant merg la Lugoj, la un turneu patrulater. Ele vor juca pe 17 septembrie cu echipa maghiară Beckecsaba, după care, în 18 septembrie, susțin meciul-vedetă al turneului, cu gazdele CSM Lugoj care, cu această ocazie, își vor prezenta oficial lotul.

Voleibalistele noastre vor încheia turneul la 19 septembrie, cu SCM Universitatea Craiova.

Acest sezon va fi unul special pentru secția de volei a CS Rapid București, ambele echipe ale clubului, feminin și masculin, evoluând în eșalonul de elită. Nu este exclus ca, în funcție de programări, să avem cuplaje voleibalistice de valoare în Sala Polivalentă Rapid.

Mult succes!