Publicitate indoor și outdoor

Clubul Sportiv Rapid București administrează Complexul Sportiv Giulești, situat în București, Calea Giulești nr. 18, sector 6 și format din Sala Polivalentă „Rapid”, Stadionul Giulești și Bazinul de polo-înot, ultimele două aflate în prezent în proces de reconstrucție.

Toate cele trei componente ale Complexului beneficiază de spații excelente pentru publicitate, atât indoor cât și outdoor, precum și de un trafic deosebit de-a lungul unui an calendaristic, permițând ca oferta de publicitate a Clubului pentru companiile interesate să fie una complexă.

Traficul relevant pentru companiile interesate de publicitate se formează din:

  • Sportivii practicanți, legitimați ai Clubului, la toate categoriile de vârstă;
  • Copiii înscriși în programele de inițiere și selecție, împreună cu părinții și însoțitorii lor;
  • Spectatorii, suporterii și simpatizanții prezenți la competiții și evenimente;
  • Populația care realizează valori crescute de trafic în zona Complexului Giulești.

În Sala Polivalentă se organizează frecvent evenimente sportive și media, cu un flux anual de peste 250.000 de persoane, la care se adaugă celelalte categorii de trafic.

Stadionul Giulești va fi reconstruit până în anul 2019 la cele mai înalte standarde UEFA și va cuprinde inclusiv terenul de fotbal gazonat, tribune pentru spectatori, vestiare, săli de sport și birouri sub tribune. În prezent, în contextul organizării de meciuri în Liga a 5-a pentru noile echipe ce urmăresc să continue tradiția echipei de fotbal Rapid, există un flux anual important de spectatori, la care se adaugă celelalte categorii de trafic.

Bazinul de înot, situat în vecinătatea Podului Grant, va fi reconstruit la cele mai înalte standarde, astfel încât să permită organizarea de antrenamente și competiții de polo. Traficul va fi unul însemnat, bazinul de înot urmând a avea și destinație de agrement, pe bază de abonamente pentru clienții interesați. Totodată, bazinul de înot are o excelentă vizibilitate de publicitate outdoor pentru populația care circulă pe Podul Grant, unde în plus traficul este adesea congestionat.

Oferta se adresează atât companiilor interesate de vizibilitatea bazată pe trafic, cât și celor care urmăresc să-și extindă aria de publicitate și în afara competițiilor sau evenimentelor.

Oferta completă poate fi consultată prin accesarea link-ului de mai jos.

Oferta completă de publicitate outdoor

Descarca

Oferta completă de publicitate indoor

Descarca