Rapid – Athletic Constanța 74-69

Echipa masculină de baschet Rapid București a reușit să câștige cu scorul de 74-69 în fața celor de la Athletic Constanța, un meci foarte important pentru clasamentul Ligii I. Bogdan Sandu a realizat double-double cu 24 de puncte și 10 recuperări. O realizare statistică de aceeași natură, double-double, a consemnat și Cătălin Vlaicu, 20 de puncte și 13 recuperări. Alți remarcați din echipa giuleșteană au fost Cătălin Bordei, 17 puncte și 5 recuperări, dar și Luigi Neicu, 8 puncte și 7 recuperări.

Cheia jocului a fost apărarea excelentă la americanul Booth, liderul punctelor marcate de echipa dobrogeană. Astfel, cel mai eficient baschetbalist advers nu a reușit decât 11 puncte, iar echipa noastră și-a apropiat o victorie prețioasă în ediția de campionat aflată în desfășurare.

Acesta a fost al cincilea succes pentru elevii antrenorului Marius Bulancea care au acumulat 13 puncte și ocupă locul al treilea în clasament. Primul obiectiv stabilit pentru formația noastră este calificarea în faza semifinală, ceea ce înseamnă ocuparea uneia dintre primele două poziții în ierarhie.

Următorul meci pentru formația noastră va fi pe 17 decembrie, în deplasare, la Galați, cu Phoenix II.

Felicitări și mult succes mai departe!