Rapid – Dinamo 5-5 într-o atmosferă de zile mari

La Sala Polivalentă ”Rapid” a avut loc un meci de fotbal pentru echipe old-boys, între Rapid și Dinamo. Atmosfera creată de cei 700 de spectatori a fost literalmente vulcanică, dovedind că spiritul rapidist este peren și poate depăși orice greutăți.

Fostele glorii ale echipei feroviare au terminat cu o remiză de salon, 5-5, contra rivalilor de la Dinamo. Daniel Pancu a marcat 3 goluri, tabela completându-se cu reușitele lui Vali Bădoi și Cezar Zamfir. Au mai evoluat, printre alții, Florentin Rădulescu, Bebe Ciortan, Mugur Bolohan, Vasile Caciureac, Mihai Iosif, Rodin Voinea, Florin Motroc, Nicolae Constantin, Daniel Niculae, Marian Grigore și așa mai departe.

Pentru că și-au serbat pe teren ziua onomastică, Fănel Țîră și Ștefan Nanu au primit cadouri simbolice din partea suporterilor devotați. Echipa rapidistă l-a avut ca antrenor pe Florică Drăghici, iar ca manager pe Lucian Ionescu.

CS Rapid București a fost partener la acest eveniment care, încă odată, a demonstrat că Rapidul nu are cum să moară. Casa Pariurilor, Asociația Rapid Old-Boys și Acerbis s-au aflat în consorțiul organizatoric.

Sărbători Fericite!