Rapid în L”Equipe

Titrata publicație franceză L”Equipe a scris, pe extensia sa online, lequipe.fr, despre Clubul Sportiv Rapid București.

Ziarul din Hexagon a anunțat, conform unor surse proprii, că echipa de handbal Rapid București va beneficia, din sezonul viitor, de serviciile unor valoroase handbaliste.

Conform L”Equipe, Alexandra Lacrabere, extremă dreaptă de 34 de ani, actualmente în campionatul francez la Chambray, va juca, de la începutul sezonului viitor, la Rapid București, pentru doi ani. Lacrabere s-a retras de la naționala Franței după 256 de selecții. În cariera ei, Alexandra Lacrabere a mai jucat, peste hotare, în Spania, Rusia și Macedonia de Nord.

Tot L”Equipe a scris și despre transferul internaționalei franceze de 24 de ani, Orlane Kanor (foto), vicecampioană mondială în decembrie cu Franța, de la Metz la Rapid. În acest caz, L”Equipe a preluat și o fotografie postată pe profilul oficial de Facebook al echipei de handbal Rapid București.

Se scrie, de asemenea, și despre interesul pe care gruparea alb-vișinie îl are pentru transferul altei jucătoare de top, Ivana Kapitanovici.

În toate materialele în care este menționată Rapid București, în presa de limba franceză, există un numitor comun: Rapid este lider în campionatul României și are pretenții de Liga Campionilor!