Rapidiști la loturile naționale ale României

Pe adresa CS Rapid București au sosit mai multe telegrame de convocare, pentru loturile naționale ale României. Astfel, Federația Română de Polo ne-a informat că Victor Antipa a fost selecționat pentru echipa națională a României, care în 14 februarie va juca în fața Serbiei, la București, la Bazinul Dinamo, în Liga Mondială.

Echipa națională feminină de polo a României va întreprinde un cantonament de pregătire, în perioada 5-12 februarie, la Târgoviște, din lot urmând să facă parte cinci rapidiste: Floria Simion, Albertha Iancu, Andra Bunea, Valentina Marican și Iulia Șerpu.

Bianca Anton a fost selecționată pentru ștafeta de 4X400 de metri, fiind, la 17 ani neîmpliniți, cea mai tânără membră a delegației României care va participa la Campionatele Balcanice de atletism în sală, la Istanbul (Turcia), în data de 12 februarie.

La secția de haltere am consemnat transferul sportivului Andrian Motricală, component al lotului național al Moldovei. Acesta concurează la categoria de greutate de 94 de kilograme, fiind eligibil pentru tineret și seniori. În cazul în care va demonstra că are valoare, el va putea fi selecționat, cu respectarea reglementărilor în vigoare, în lotul național al României.

Aceste informații ne bucură, deoarece, de-a lungul anilor, CS Rapid București a fost rezervor de sportivi pentru loturile naționale ale României. Pe de altă parte, menirea noastră, ca instituție sportivă, este să menținem numele România acolo unde merită, pe teritoriu sportiv, politicile și strategiile de dezvoltare ale secțiilor noastre fiind, permanent, conectate cu interesele loturilor naționale ale României.

Acesta este Rapid…