Rapidiști la Maratonul Internațional București

În data de 14 octombrie, la București, din Piața Constituției, la ora 9.30, vor pleca în curs participanții la Maratonul Internațional București, ediția cu numărul 19.

La start sunt înscriși o serie de valoroși atleți din țări africane cum ar fi Kenya sau Ethiopia, printre aceștia numărându-se și câștigătorul din 2015, Patrick Kiprono Kimeli.

Paralel cu competiția internațională, rezultatele atleților români vor fi contabilizate de către Federația Română de Atletism în clasamentele contând pentru Campionatele Naționale de maraton și semimaraton, individual și pe echipe.

De la CS Rapid București se află pe listele de start următorii: Traian David-Matei, Gheorghe Nicolae și Ciprian Bălănescu. În cazul în care toți trei vor reuși să termine cursa, atunci ei vor puncta și la proba pe echipe, urmând să așeze numele Rapidului în clasamentele oficiale.

Maratonul se va disputa pe un circuit urban în centrul Capitalei, distanța de acoperit fiind cea clasică și regulamentară, de 42,195 de kilometri.

Mult succes!