Rapidiști medaliați la Campionatele Naționale de lupte

La Reșița s-a desfășurat etapa finală a Campionatelor Naționale de lupte pentru seniori, stilurile feminin, libere și greco-romane. CS Rapid București a avut reprezentare în toate competițiile menționate mai sus.

La lupte libere, Gabriel Moajer, în limitele categoriei de greutate 86 de kilograme a pierdut la potou bronzul, clasându-se pe locul al patrulea. La feminin 57 kg, Denisa Fodor a cucerit medalia de argint, aceeași performanță fiind consemnată și în dreptul altei rapidiste, Beatrice Oancea-Ducov. Aceasta a concurat pe tabloul categoriei 68 kg, dar a fost nevoită să se consoleze cu argintul din cauza unei accidentări care nu i-a permis să concureze în finală. Toți cei menționați sunt antrenați de către Cornel Zaharia.

La greco-romane, Roman Mereuță, nou legitimat la Rapid, s-a situat pe un onorant loc 6 la categoria 67 kg. Doi dintre discipolii antrenorului Ionel Tase, Mihai Țenea la 72 kg și Ionuț Caraș la 87 de kg, au câștigat recalificările și au obținut medalii de bronz.

Palmaresul rapidist, la Campionatele Naționale, se cifrează la patru medalii, dintre care două de argint și două de bronz.

Felicitări!