Retragere emoționantă pentru Cristina Dogaru

Fosta mare portăriță a echipei de handbal a Rapidului, Cristina Dogaru, s-a retras astăzi oficial din activitatea competițională, în pauza jocului pe care CS Rapid USL Metrou București l-a susținut în compania celor de la SCM Universitatea Pitești.

Cristina Dogaru a primit o plachetă onorifică din partea CS Rapid București, dar și mai multe buchete de flori din partea fanilor.

Cristina a susținut un discurs emoționant în fața fanilor, mulțumindu-le pentru susținerea acordată și pentru că în Giulești s-a simțit mereu acasă. După aceea, a trecut, simbolic, în poartă, unde trei dintre suporterițe i-au aruncat mingi de handbal.

Cristina a părăsit sala cu ochii în lacrimi și cu sufletul vizibil ”lovit” de nebunia rapidistă. Handbalistele de la Rapid și de la Pitești, în semn de respect pentru Cristina Dogaru, și-au sacrificat pauza pentru a rămâne alături de ea, la acest moment de inflexiune al vieții sale.

Cu Cristina Dogaru veritabil înger păzitor, Rapidul a câștigat un titlu și o Cupă a României. Cristina Dogaru a fost de 115 ori selecționată pentru echipa națională a României. A apărat buturile tricolore la Campionatul Mondial din 1995, la Campionatele Europene din 1994 și 1998, precum și la Jocurile Olimpice din 2000.