Rezultate deosebite înregistrate de luptători

În acest week-end, la Craiova au avut loc Campionatele Naționale de lupte, libere și greco-romane, rezervate juniorilor sub 20 de ani.

La lupte feminin, echipa CS Rapid a performat și a obținut trei clasări pe podium. În limitele categoriei de greutate de 51 de kilograme, Ana Andreea a devenit campioană națională. Pe tabloul categoriei de greutate de 44 de kilograme, Roxana Țif a pierdut finala, adjudecându-și medalia de argint. De asemenea, Gabriela Gongos a câștigat recalificările și și-a trecut în cont medalia de bronz.

Echipa feminină a Rapidului, pregătită de maestrul Cornel Zaharia, prin punctele adunate, s-a situat pe un onorant loc 3 în clasamentul cluburilor.

La lupte greco-romane, Gheorghe Buzoi, elevul antrenorului Ionel Tase, a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei de greutate de 50 de kilograme. Ceilalți sportivi de la acest lot au fost accidentați, așa că nu au participat la competiție.

În orice caz, bilanțul complet al CS Rapid București, la Campionatele Naționale de la Craiova, este unul excelent și se cifrează la patru medalii, din care una de aur, una de argint și două de bronz.