Rezultate excelente la Cupa de Iarnă

 

La sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București a avut loc Cupa de Iarnă, competiție atletică de sală, destinată verificării gradului de pregătire al sportivilor seniori, tineret și juniori.
Rapidiștii s-au comportat foarte bine și au reușit clasarea pe podium de mai multe ori. Medalii de aur au fost cucerite de Mihai Bolocan și Elena Didulescu, ambii la săritura în înălțime, Ilinca Paraschivescu la 1500 metri și Ionela Luca la săritura cu prăjina. Medaliile de argint au fost obținute de Ilinca Paraschivescu, la 800 metri, Alexandru Baciu la săritura în lungime și Valentin Stanciu la săritura cu prăjina. Ana Cosmescu la 60 metri a obținut medalia de bronz.

Titrata Bianca Anton a câștigat proba de 400 metri și s-a clasat a doua la 60 metri. De asemenea, probele de 60 metri garduri au fost câștigate de rapidiști, Simona Balcă la feminin, respectiv Cosmin Dumitrache la masculin.

Bilanțul total al CS Rapid București, la Cupa de Iarnă, a însemnat 12 medalii, dintre care 7 de aur, patru de argint și una de bronz.
Felicitări!