Robert Licu la TVR

Antrenorul echipei feminine de handbal Rapid București, Robert Licu, a fost invitat astăzi, 14 ianuarie 2019, în studiourile televiziunii publice, TVR, pentru a participa la emisiunea ”Handbal Zoom”, moderată de către Cristian Mîndru.

Subiectele dezbătute au fost legate de evenimentele interne și internaționale din handbal, iar Robert Licu a vorbit și despre noua sa provocare profesională, de a readuce Rapidul pe prima scenă a handbalului românesc.

Robert Licu a declarat, la TVR, că ”are o echipă bună la Rapid, cu care se poate promova în Liga Națională”. Robert Licu a vorbit și despre susținerea necondiționată a conducerii CS Rapid București, menționându-i în discursul său pe directorul clubului, Valy Ionescu-Caciuriac, precum și pe directorul adjunct Mugur Bolohan. Antrenorul Robert Licu a acceptat ideea moderatorului potrivit căreia în cazul unei promovări lotul va trebui întărit, însă tehnicianul nostru a atras atenția că ”aceste lucruri trebuie făcute cu grijă, deoarece nu pot fi aduse doar jucătoare noi, ci trebuie format un lot în care să se regăsească și handbalistele din actuala garnitură”.

Robert Licu a încheiat cu un cuvânt despre suporteri, susținând că ”în Giulești este o atmosferă extraordinară, iar Rapidul merită să revină în prima jumătate a clasamentului primei divizii”.

Recent, Robert Licu a participat și la Digi Sport la o emisiune de analiză a meciurilor de la Campionatul Mondial masculin. În cadrul acelui eveniment, Robert Licu a vorbit și despre munca sa la Rapid București.