Salbă de medalii la Naționalele de sală

Etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism în sală a continuat la București. În ziua a doua de competiție, atleții legitimați la secția de specialitate a CS Rapid București, s-au remarcat cu mai multe prezențe pe podium.

La săritura cu prăjina masculin, Valentin Stanciu, cu 4,80 metri, a cucerit medalia de argint, în timp ce Bogdan Popa, cu o ștachetă de 4,70 metri, și-a adjudecat medalia de bronz. La săritura în lungime, Ionela Luca a obținut bronzul, cu 6,09 metri.

La proba de 60 metri garduri, Elena Viscun, la categoria tineret, a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, cu un timp de 8,58 secunde. La proba similară masculină, la seniori, Cosmin Dumitrache, cu timpul de 7,96 secunde, a devenit campion național.

Adrian Vasile, la săritura în lungime, a devenit campion național cu 7,70 metri. Un alt titlu a fost cucerit, pentru culorile alb-vișinii, de Georgiana Muscalu, la săritura în înălțime, cu 1,78 metri.

CS Rapid București a fost, la această competiție, printre cele mai performante cluburi afiliate la Federația Română de Atletism. Atleții feroviari au cucerit, la nivel de seniori, un total de 11 medalii, din care 4 de aur, 3 de argint și patru de bronz. La tineret, în cele două zile de concurs, s-au adunat patru medalii, din care una de argint și trei de bronz.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste succese ale unei secții de tradiție în cadrul CS Rapid București.