Site făcut din dragoste pentru Rapid

Rapidul și rapidiștii au poveștile lor unice, speciale și inimitabile. Așa se face că, recent, un suporter nelipsit din Giulești, Ștefan Barboni, a creat, din proprie inițiativă și cu propriile resurse, un site dedicat rapidiștilor. Acesta poate fi vizitat la adresa www.fzrapid.ro și conține actualitate, programele echipelor rapidiste, palmares și alte detalii interesante.

Site-ul este dedicat echipelor CS Rapid București, dar și echipei de fotbal Academia Rapid.

Tânărul Ștefan Barboni este student în anul II al Facultății de Matematică, secția Informatică, din cadrul Universității București. Crearea site-ului pentru alb-vișinii este, de fapt, un proiect didactic pentru colocviul de practică pe care urmează să îl susțină. Dincolo de obiectivul obținerii notei de trecere la examen, Ștefan Barboni este convins că munca sa are utilitate pentru toți cei care iubesc Rapidul, motiv pentru care și noi i-am promovat acțiunile.

Cu toate că nu are caracter oficial, www.fzrapid.ro poate fi o sursă de informare, pe lângă canalul media al CS Rapid București. Apariția unui vehicul de informare atent îngrijit nu poate fi, pentru rapidiștii adevărați, decât un plus.

Felicitări Ștefan Barboni și mult succes la examen!