Speranțe olimpice între halterofilii rapidiști

La Bascov s-a desfășurat recent o competiție de haltere dedicată Speranțelor Olimpice, juniori III, categoria de vârstă 10-12 ani. Secția de specialitate a CS Rapid București, condusă de antrenorii Pavel Rugea și Marius Ulăreanu, a înregistrat rezultate deosebite cu această ocazie.

Vlad tatulică, la categoria 55 de kilograme, a ocupat primul loc pe stiluri și la total, ridicând 40 la smuls și 55 la aruncat. Denis Pătru, la 45 de kilograme, s-a situat pe locul secund, cu 30 de kilograme la smuls și 45 la aruncat. Carina Pătru, la +55 kg, a ocupat treapta a treia a podiumului de premiere, rezultatele ei fiind 35 kg la smuls și 50 kg la aruncat.  Tot pe locul al treilea a terminat și Florin Golea, în limitele categoriei 40 kg, cu 25 kg la smuls și 30 kg la aruncat.

La juniori I, Florin Dobrotă s-a situat pe locul al cincilea la 67 kg, cu 50 kg la smuls și 65 kg la aruncat. El s-a calificat în finala Campionatelor Naționale. Toți sportivii rapidiști enumerați vor concura și pentru Cupa României, competiție organizată sub egida Federației Române de Haltere.