Suporterii le-au încurajat pe fete la antrenament

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metru București a susținut ieri, 2 aprilie, un antrenament la Sala Dinamo, în vederea derby-ului de joi, 6 aprilie, contra echipei Dinamo București.

Marea surpriză, pentru elevele antrenorului Vasile Mărgulescu, a fost prezența în tribune a 25 de suporteri devotați, care au creat atmosferă ca la un meci adevărat. Pe de altă parte, conducerea CS rapid București mulțumește conducerii similare a CS Dinamo București pentru că ni s-a asigurat poziție de antrenament la sală, chiar înaintea altor activități ale dinamoviștilor.

Un alt motiv de mulțumire, la adresa conducerii dinamoviste, este că prețul tichetelor de acces pentru suporterii noștri a fost redus până la valoarea de 5 lei, pe baza reciprocității de la meciul tur.

Precizăm și că motivul oficial al amânării întregii etape este deplasarea lotului național de junioare la o competiție în Tunisia, conform punctului de vedere oficial transmis de către Federația Română de Handbal. Din nefericire, meciul Dinamo – Rapid USL Metrou, care va avea loc pe 6 aprilie de la ora 16.00, la Sala Dinamo, nu va fi televizat, așa cum se anunțase inițial.