Suporterii pot ajuta CS Rapid București

Suporterii și simpatizanții CS Rapid București pot ajuta clubul, prin redirecționarea procentului de 2% din impozitele plătite de ei pe venit, în anul fiscal 2016. Prin completarea Declarației 230, orice cetățean poate ”comanda” dirijarea a două procente din sumele plătite deja de el la stat, sub formă de impozite, către contul CS Rapid București.

Pentru a elimina orice eventuale confuzii, precizăm că nu este vorba despre vreo plată suplimentară. Banii care deja au fost reținuți de către angajator și virați în conturile statului, sunt cei din care, după completarea Declarației 230, se calculează suma de 2%.

Atașat este formularul 230, care poate fi descărcat, completat și adus la sediul clubului. Pe lângă datele de identificare ale contribuabilului, în Declarația 230 trebuie să figureze și datele exacte ale instituției noastre, adică:

Clubul Sportiv Rapid București, Calea Giulești nr. 18, sector 6, București, Trezoreria Sectorului 6, Cod Fiscal 4420651, Cont RO22TREZ70620G365000XXXXX.

Numele tuturor suporterilor care vor alege să redirecționeze 2% din impozitul lor către noi, vor fi trecute pe o listă. Suporterii își vor putea exprima opțiunea ca numele lor să fie făcut public, în acest context, dar și să își exprime opțiunea referitoare la secția care să utilizeze banii respectivi, pe care i-a remis CS Rapid București.

Termenul limită de depunere a Declarației 230 este 25 mai 2017. Suporterii trebuie să vină personal la secretariatul clubului să depună declarațiile respective, ori să le trimită prin poștă, pe adresa menționată mai sus.

Vă mulțumim anticipat!Declaratie 2017