Surpriză pentru rapidiști! Retragerea oficială a Cristinei Dogaru are loc la meciul cu SCM Pitești

Marea handbalistă a Rapidului, Cristina Dogaru (foto) va beneficia, așa cum merită, de o retragere oficială din activitate. Momentul ales este chiar duminică, 26 februarie, în pauza meciului pe care CS Rapid USL Metrou București îl susține în Divizia A, contra celor de la SCM Pitești.

Cristina Dogaru este o handbalistă de legendă a Rapidului. Originară din Rm. Vâlcea, ea a evoluat pe post de portar, fiind printre artizanii ultimului trofeu european câștigat de echipa feroviară, City Cup 2000.

Cu Cristina Dogaru veritabil înger păzitor, Rapidul a câștigat un titlu și o Cupă a României. Cristina Dogaru a fost de 115 ori selecționată pentru echipa națională a României. A apărat buturile tricolore la Campionatul Mondial din 1995, la Campionatele Europene din 1994 și 1998, precum și la Jocurile Olimpice din 2000.

Cu glasul emoționat, Cristina Dogaru le-a transmis, prin intermediul site-ului oficial al CS Rapid București, un mesaj tuturor rapidiștilor: ”Rapid este echipa în care m-am simțit cel mai bine. Consider că aici mi-am petrecut cea mai frumoasă parte a carierei mele de sportiv. De aceea mă bucur că pot să mă retrag în sala unde am fost mereu acasă. Mulțumesc conducerii CS Rapid București pentru acest gest deosebit și mulțumesc minunaților suporteri care deja mă încurajează și mă fac să mă simt ca înainte de cel mai important meci al vieții mele. Rapidul este un spirit unic, inegalabil, iar decorul cel mai potrivit pentru ca eu să apăr ultima dată poarta Rapidului, fie și simbolic, nu putea fi altul decât Sala Polivalentă Rapid. Vă mulțumesc din suflet și vă aștept duminică la sală”.